Din elektriker i Hjärtat av Blekinge

Din elektriker i Hjärtat av Blekinge

Vi installerar säker el som möter det vardagliga behovet!

Elens stora plats i vårt vardagliga liv ställer krav på både säkerhet, hållbarhet och kvalitén vid en elinstallation. Våra elektriker ser till att slutresultatet uppfyller dina behov och önskemål samt att kvalitetssäkra hela arbetsprocessen. Du kan vara trygg med att alla våra elektriker är kvalificerade och auktoriserade att utföra diverse elinstallationer i Blekinge.

Din Elektriker - i Hjärtat av Blekinge

Våra elektriker finns tillgängliga i hela Blekinge med omnejd. Våra elektriker är tillgängliga dygnet runt och vår hjälp är bara ett samtal bort.

Elinstallationer

Vi hjälper dig med elinstallationer i hemmet eller på arbetsplatsen. Du får en säker el att använda i vardagen, enligt dina önskemål.

Elritningar

En el-ritning över en villa eller fritidshus kan bli ett mycket värdefullt dokument den dag elektrikern ska utföra en ny installation.

Konstruktion

Vi kan hjälpa dig från idé till färdig installation. Konsulterar, ritar, projekterar och installerar stort som smått för dig som kund.

ROT-avdraget

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad (rot).

Vi har flera års erfarenhet inom vår bransch och vår kundkrets sträcker sig allt ifrån privatpersoner till stora företag.

Ansvarig webbutvecklare