Elbesiktning Ronneby

Elbesiktning Ronneby

Elbesiktning Ronneby

Vi installerar säker el som möter det vardagliga behovet!

Behöver du  en bra elektriker i Ronneby? Då har du hittat rätt! Vår elfirma har sedan vi startade verksamheten fokuserat på en enda sak; att göra våra kunder nöjda. Vi tvivlar inte på vår färdighet inom elektriker-yrket och med ett fokus på kundens behov är vår målsättning: 100 % nöjda kunder, därför lämnar vi alltid garanti på utfört arbete som håller i minst 10 år.

Vi utför alla typer av elarbeten och vårt stall av duktiga elektriker står redo att ta hand om ditt uppdrag. Vi kan hjälpa dig med allt från felsökning av elsystem i stora byggnader till installation av elmätare i ett fritidshus. Andra vanliga områden vi arbetar inom är elinstallation i exempelvis ett nybygge, installation av luftvärmefläktar, kabeldragning, belysning, jordning, reparationer samt montering av dimmers och strömbrytare. Oavsett vad du har för el-behov så är vi rätt elfirma för jobbet. Hör av dig!

Elens stora plats i vårt vardagliga liv ställer krav på både säkerhet, hållbarhet och kvalitén vid en elinstallation. Våra elektriker ser till att slutresultatet uppfyller dina behov och önskemål samt att kvalitetssäkra hela arbetsprocessen. Du kan vara trygg med att alla våra elektriker är kvalificerade och auktoriserade att utföra diverse elinstallationer i Blekinge. Elbesiktning Ronneby

Din Elektriker - i Hjärtat av Blekinge

Våra elektriker finns tillgängliga i hela Blekinge med omnejd. Våra elektriker är tillgängliga dygnet runt och vår hjälp är bara ett samtal bort.

Elinstallationer

Vi hjälper dig med elinstallationer i hemmet eller på arbetsplatsen. Du får en säker el att använda i vardagen, enligt dina önskemål.

Elritningar

En el-ritning över en villa eller fritidshus kan bli ett mycket värdefullt dokument den dag elektrikern ska utföra en ny installation.

Konstruktion

Vi kan hjälpa dig från idé till färdig installation. Konsulterar, ritar, projekterar och installerar stort som smått för dig som kund.

ROT-avdraget

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad (rot).

Vi har flera års erfarenhet inom vår bransch och vår kundkrets sträcker sig allt ifrån privatpersoner till stora företag.

Ansvarig webbutvecklare